Nu knakar det igen

Lite feber i natt som sagt, har sakta sänkts till 38,5 på sena eftermiddan, dom sköt upp att ta henne ur respirator.

Hon var lite väl vaken och med trots sömnmedel,, så hon fick en skvätt av nå annat så hon slappna av, somnade djupt och stannat i djupsömn,, tempen har fortsatt ramla, var nere i 37,7 ca 18.45.

Nåväl det är nu sagt att gustav m.fl. går in med kamera i morgon och att hon tas ur respirator senare på dan.

Bara att käka timmar och hoppas på en feberfri morgon.


När snubbar ligger i respirator DÅ SOVER MAN men inte lina,, näeda hon ska glo på allt å alla, hostar nån så åker ögonen upp!! Shit nu e sjukgymnasten här, henne gillar ja inte,,, nån rörde täcket å ska kolla att fötterna är varma - varför då och vem fan är det?
Det normala vad jag förstått är att man sover HELA TIDEN och att man tvingas sänka doser å väcka snubben 1 gång per dygn eller liknande för att kolla att han/hon funkar, men lina hon får mer och mer sömnmedel å är mä i alla fall!! Hela tiden!! Inte förnsän hon får extrados/er så somnar hon riktigt.
www.malligfarsa.jämt 

Kommentarer
Postat av: Moster Tina

Ja hon kämpar hon för att försöka hänga med vad sjukpersonalen gör med henne fast hon har sömnmedel. Men det är nog inte så konstigt efter allt hon har varit med om tidigare, alltså förra svängen på sjukhuset. Men hon verkar vara i otroligt goda händer nu, och skönt att allt verkar bra med henne och att tempen sjunker.Hoppas allt håller i sig!
Puss på dig Linis, sov du så det knakar det behöver du =)
Tänker på dig hela tiden. Puss puss

2008-01-17 @ 19:46:48
Postat av: Frugan

Håller med! dom verkar iaf veta vad dom gör i göteborg! plus att alla sjuksköterskor var så trevliga, skaka hand och hälsa å prata så fort dom kom in i rummet. Så gjorde dom då inte förra gången. :P

Lina är bäst! vi kanske borde starta en fanclub:P

2008-01-17 @ 23:17:26
Postat av: Fia

Det är klart att hon ska vara med och titta, den lilla fightern! :)
Så otroligt skönt att det går åt rätt håll! Håller tummarna för att allt går bra med kameran imorgon och att hon kanske får komma ur respiratorn.
Puss på dig gumman! Tänker på dig så mycket! Och en kram till familjen som uppdaterar bloggen så bra så att man kan hänga med vad som händer :D

2008-01-17 @ 23:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0