Tack till anonyma sköterskan för att jag fick bevis för det jag sagt tidigare:)

Det kom ett inlägg juldagen kl 20,30 på rubriken Sahlgrenska vs Gävle sjukhus

Så här skrev hon.

oj oj oj...kanske man inte har tagit hb för att det spelar ingen roll vad det visar??? om man redan har blod i dropp så kan man inte ge mer för att det visar ett lågt hb, för det är oväsentligt!! ungefär som att springa och ta feben var 15 min för att man har feber, och patienten har fått alvedon, och febern sjunker. Har man blod i dropp så kan man inte göra mer, man kan inte ge mer än en viss mängd blod i taget, oavsett vad HB visar! men det borde ju du veta som utalar dig om det? samma sak med påsen på magen som blev utbytt trots att ni inte ville det som du sa? fast att långa samtal hade förts dagen innan, och ni sa att det var så bra för lina att slippa ligga och vänta på att personalen står med en peang i 3tim och pillar ut blod koagel, då är det väl bättre med en lucka som man öppnar och får ut allt med en gång? Sen är det väl inte konstigt att det är bättre att vara på en specialist avdelning där man har en egen sköterska, än att vara på en avdelning där sköterska har 8 andra patienter?
Lina är en underbar tjej, men hon skulle behöva en pappa som la sin energi på att vara pappa (och bete sig så) och inte spinga om kring som en tonåring och förtala folk, (inte så moget att kalla läkare och sköterskor för ruggugglor och säga att dom har damp,dessutom straffbart, för förtal ) lägg din energi på din dotter, och ha mer på fötterna innan du pratar.


 

Mitt svar nedan.

Oj, alltså hon hade inte blod i dropp! Det var ju det jag stred för att hon skulle få!

Trodde du att jag tyckte man skulle ta hb på henne samtidigt som hon fick blod!?!

Det är ju hur korkat som helst.

Hon fick INTE blod och man skulle vänta tills morgonen med att ta hb!!

När jag stått på mig så tog man till slut hb som var 62! Då fick hon blod!

Läs det jag skriver innan du kommenterar. (Det hör ihop med inlägget med rubrik otroligt.)

Sedan är det en annan historia detta med att man inte tog hb på det som rann ut men det undviker du att bemöta.

Sedan fortsätter du svamla när du säger -

samma sak med påsen på magen som blev utbytt trots att ni inte ville det som du sa?

Jag har aldrig sagt det det var mamman som skrev det inlägget.

Sköterska föreslog det i samband med att jag skulle åka hem, lina halvsov då,

jag sa att det låter ju smart. Lina protesterade lite svagt. Jag for hem.

Ringde mamman nyss som sa att lina sagt nej. Så,,,.

Du säger att - fast att långa samtal hade förts dagen innan

Svar på det är att ett super kort samtal på ca 1 minut med mig SAMMA dag

och hur långt samtalmed lina där hon sa nej SAMMA dag det vet inte jag

(och jag tänker inte störa henne med sånthär skitprat å svammel hon är nog nere).

När vi nu har ämnet magpåse i gång så kan jag passa på att tala om att ni i den vevan satt påsen

upp och ner! Så att hålet på påsen var uppåt! Som tur var åtgärdade ni det innan hon vaknade.


Du fortsätter med att - Sen är det väll inte är konstigt att vara på specialist avdelning där man har egen sköterska, än att vara på avdelning där sköterska har 8 andra patienter?

Svar: Näe. Har aldrig sagt nått annat så,,,. Nu har dom kanske 3 patienter i var och kanske 5-6 i var på nätterna men framför allt så har dom iq hela bunten och det växer inte ut horn på dom om nån undrar nått.

Sedan resten av det du skriver att jag ska lägga energi på att vara pappa =

svar Först å främst som förälder där ens barn är i en livshotande miljö då jobbar i alla fall jag på att hålla henne vid liv.

Du fortsätter med att jag inte ska springa omkring som en tonåring,,, förtala, omoget, ruggugglor, damp, förtal, straffbart,,.

Nu är det ju så att du har gjort bort dig totalt eftersom att alla saker du tar upp är helt felaktiga och rent svammel.

Alla som läser det du skrivit inser ju det. Du har ju inte en siffra rätt.

Att du har mage att efter allt tok som hänt på Gävle sjukhus komma med ett inlägg som dessutom inte stämmer alls.

Och du vågar inte skriva ditt namn. Fegt.

Dessutom avslutar du med att jag ska ha mer på fötterna innan jag pratar, jag har ju täckning medans du inte har något alls på fötterna.

Din fega papp skalle.

Vad gäller straffbart för förtal så svarar jag, varsågod det skulle jag se fram emot, kanske lite av erat tok kom i dager då.

Eftersom din nivå är så pass låg (inte en siffra rätt ju) så kommer jag fortsättningsvis radera såna här oerhört korkade inlägg.

Ser åxå att det är samma ip-nummer som på inlägget om säng där du även där tydligen inte var läskunnig.

papps


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, Lina är verkligen nere nu, hon har mycket att ta igen. All träning som gått å skogen, nu behöver Lina mycket mycket peppning.Lina, vet att du tycker det är jättejobbigt nu, men KÄMPA på, jag vet att du KAN.Älskar dig!!!!!!!!!!/mamma

2008-12-25 @ 22:36:02
Postat av: papps

Till ??Att få nån som är pantad att fatta att hon är pantad det är svårt, det ingår lixom i att vara pantad.Men tro mig du är pantad, ge upp! Lägg ner! Du bara skämmer ut dig och du skämmer även ut alla dom kollegor du har som inte är pantade.papps

2008-12-25 @ 22:41:27
Postat av: Moster Tina

Å herregud, vad är detta för sköterska/skötare eller vad det nu är!!! Ja, lägg ner!! Du är ju verkligen pinsam!!! Vi har en svårt sjuk tjej i familjen och du skriver sådär. Nä nu är vi lugna och glada att lina är i göteborg och får den vård hon behöver.

2008-12-25 @ 22:53:40
Postat av: danne linas brorsa

Att du vågar. "??" Hoppas du får ett riktigt jobbigt liv. Äckliga jävla sophög.Hoppas du får va me om en sån här resa, efter det kan du öppna din käft.

Ha en syster som är riktigt sjuk, (det räcker) jag lovar de räcker.Förstår inte? du känner inte oss? du känner inte lina. att du vågar? skriv ditt namn iaf så man vet vem man ska spotta i ansiktet nästa gång.Du säger tex att min pappa ska va mer som en pappa, han gör exakt som vilken pappa som helst skulle göra. HAN RÄDDAR HANS DOTTERS LIV.Men man lär väl tacka för att du förstörde en dag för mig iaf.hoppas verkligen inte att lina läser din kommentar.Hoppas du blir lika sjuk och blir behandlad av gävlesjukhus. lycka till./danne

2008-12-26 @ 06:16:33
Postat av: Robb

Herrejösses, har Gävle sköterskor fått svamp på fötterna eller? inte så klokt att yttra sig om saker man ABSOLUT INTE har nått vettigt belägg för, eller har någon susning om.. Massvis med kramar Carro

2008-12-26 @ 08:02:40
Postat av: Maria

Hej! Helt otroligt att en personal kan skriva så,dels med tanke på allt som Lina gått igenom och också alla anhöriga med oro och ovisshet,men också med tanke på sekretessen tror inte man kan skriva ens anonymt och lämna ut uppgifter om en patient.Hoppas Lina blir piggare nu och kan komma igen med träningen.Många kramar från Faster Maria och familj

2008-12-26 @ 12:23:33
URL: =http://
Postat av: Sebbe

Alltså.. förstår inte sköterskan att Lennart kanske blir frustrerad över att dom beter sig som en bunt dönickar!. Det är inte så jävla lätt skulle jag tro att ha en dotter som blir tvärkass när hon kommer till vårat förbannade sjukhus, klart man häver ur sig en massa strunt när man blir förbannad, har det varit jag tror jag nog att jag hade varit snäppet värre och gått till fysiskt angrepp. Sen till den där anonyme dönicken.. Grow a spine!

2008-12-26 @ 13:02:47
URL: http://www.jaxxusinc.se
Postat av: Jessica

Helt sjukt stört att hon/han ens engagerar sig i att skriva en sådan kommentar. Och dessutom anonymt! Vad i helvete liksom! Jag skulle ta mig fan inte ge mycket för vissa sköterskor på Gävle sjukhus (nej, jag drar inte alla över en kam nu)! Inte nog med att Carro fått må dåligt under sin KORTA vistelse här, nu har dom (den anonyme) mage att 'försvara' (spy ur sig en massa jävla dravel) sitt beteende i hennes blogg också!Hipp hurra för att Carro är tillbaka på Sahlgrenska där sköterskorna och läkarna ska hyllas för både sin medicinska kompetens OCH för patientbemötande! Samt bemötande av anhöriga!

2008-12-26 @ 18:55:40
URL: http://sandert.blogg.se/
Postat av: Fia

Hur kan man ha mage att kommentera något så onödigt i Carros blogg som är till för Carros nära och kära ?!

Känns som att det är några som tagit åt sig (med all rätt) av det Lelle skrivit.

Varför inte bara ta åt sig och lära sig av sina misstag?

En tårta i fejan ska du ha du anonyme kommenterare!PUSS till Carrhoe!

2008-12-26 @ 19:41:10
URL: http://fijjaaa.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ja, usch å fy!!! Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Blir bara så trött,ledsen,besviken mm, att en sköterska kan skriva så, att Linas pappa ska lägga energi på Lina istället för springa runt som en tonåring,eller vad hon skrev. Det var ju precis vad han gjorde, la all sin energi för att Lina skulle må bra, håller även med faster Maria. HUR ÄR DET MED SEKRETESSEN PÅ GÄVLESJUKHUS.Mamma till Lina

2008-12-26 @ 20:08:43
Postat av: Sussi

S U C K!Ja herreguuuud!Ni har väl för sjutton gkort allt och mer därtill för att Lina ska ha det så bra som det bara går,och så yttrar sig en "sköterska" på ett högst olämpligt sätt.Fattar ingenting egentligen?Och att inte vara modig nog att säga vem man är?Vad är det då för vits med att tycka någonting offentligt?Men just det här med sekretessen stör mig oerhört mycket ska ni veta!Det borde hon/han inte komma undan med.Fast jag förstår att ni har mycket annat som är viktigare att lägga krut på just nu.Hoppas Lina snart kommer igen och får tillbaka sitt djävlar anamma.Skönt är det ialf att hon är tillbaka i trygga händer.KRAAAAAAAAAAAAAAM

Sussi

2008-12-27 @ 00:32:13
Postat av: Håkan

Ni kan hälsa den där puckade sjuksköterskan att det knappast kan vara förtal om man inte nämner någon vid namn, tycker hon ska läsa på om pul= personuppgiftslagen innan hon yttrar sig. Krya på dig Lina.

2008-12-28 @ 12:10:49
Postat av: anniz

hur får man bli så obotligt korkad?!

en stor jävla hälsocentral är va de är, med en massa jävla korkade människor,

en syslöjdslärare skulle kunna sköta de där stället bättre än va dom som driver de gör nu,

jämna skiten med marken och bygg en lekpark istället!

kan de har den där obotligt fula och dyra soffan som står i lobbyn som klätterställning,

Att du ens har mage att sitta här och försvara de där jävla skitstället,som nu ska kallas för sjukhus, som har som rutin att pajja folks liv,och att du ens kan sova om nätterna gör mig förbannad,jag hoppas verkligen att du eller någon av dina närstående råkar ut för något så fruktansvärt värre än va våran carro råkat ut för! skulle inte vara mer än rätt,

näsvisa jävla pisspitta!känns så jääävla mycket underbarare att ha min bästaste bästa vän 60 mil bort på ett jääävligt bra sjukhus där dom faktiskt bryr sig. de e mer än va man kan säga att ni gör här!idioti är vad de är,

2008-12-29 @ 19:12:07
URL: http://http://straighttohell.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0