Paps här. Stabilt å bra men småstrul hela tiden för lina.

Skickades på mer mängd välling i sonden som går direkt ner till tarmen i går.
Efter några timmar började det komma välling i magstomin + att det hjälpte till att slagga igen magstomin så hon vart proppmätt och ibland illamående, vi spolade säkert 10ggr + att prograf vart försenat att tas på kvällen efterssom magen var full, så till slut stängde sköterskan av vällingen så hon fick chans att bli tom innan prografen togs (man stänger magstomin när prografen tas i 2 timmar).

Hon satt upp i går trots att det gjorde mer ont än vanligt.
När hon tog extra smärtis så föll hon rejält i blodtryck så dom sänkte dosen vid extra.
I dag så höjde man ständiga/kontiunerliga dosen något så  hon är bra smärtlindrad hela tiden.

Hon var helt slut vid 20.00 vid 22.00 vart äntligen spolandet klart så hon kunna ta sin prograf och somna.

I dag så hade det läckt i sängen igen! Nu en ny läcka, det var från den öppna magen som vac-pumpen inte sugit bra nog utan det har runnit ner i sängen vid buken.

När dom såg det så beslutade Gustav att lägga om i dag i stället för i morgon, han har ringt op om det, vi får se när det blir av.

Så nyss vart rondande/renbäddning/tvättning etc etc etc klart så hon sover nu.

I övrigt ser det bra ut vad gäller värden etc.
Det fortsätter komma stuff ur stomin, febern är väck, 12-fingertarms skarven mot nya tarmen håller, hon ser frisk ut etc.

Hennes säng är ett problem, hon fick ny variant med gel-stoppning, säkert skitbra att slagga i men kass vad gäller att röra sig i och att sätta sig i, hon sjunker ner och måste lyftas upp ur gropen som blivit innan hon kan flytta sig.
Blir nog annan variant i dag tror jag.

Kommentarer
Postat av: Robb

Asså jag säger det igen, att flyga till mars går bra, men att fixa ett förband på en mage går inte alls, klingar fel tycker jag! MEnmen..vad gör man?? Ja just det gel-sängj*veln också..men som du säger , "småstrul" hela tiden.. dom har väl blivit "storstrul" nu kan ja tro? Hoppas du carro mår bättre iaf, och försöker ta dagarna med ett litet leende på läpparna, fast det strular lite ibland..vet att det kan vara svårt , men håll ut nu. Pusså¨kram

2008-03-09 @ 14:12:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0