civa övernattning

Tjena!

Iförrgår åkte Lina ner på omläggning typ 20 - 21 tiden.

Vaknade nästa dag och hade jävligt ont i armen, och den var sväld, röntgen folk kom upp med "giraffen" men dom lärade flytta på armen om dom skulle kunna få nån bild, och det vägrade Lina, så ont hade hon, tillslut blev det ner till civa, för där kan dom söva och ge mer smärtlindring, vid typ 23 tiden sövdes hon så dom kunna sträcka ut armen och ta en röntgen, då gick jag och la mig i villan.

Dom hade iaf hittat en fraktur, troligen en spricka, så nu har hon gips skena, och på måndag kommer det någon specialist ortoped hit och ska kolla på röntgen bilder, och troligen operera armen.

Kom iaf upp till avdelningen igen idag vid 10:20 tiden.        Imorn åker jag hem och så kommer mamma ner.

Och Gustav lånade ut ett minneskort till Lina så hon kan använda  Kameran nu, Elgiganten är så grymt snabba, har bara väntat 1½ månad nu, bra där. men nu  kan hon ju inte hålla i den istället. PERKELE!
 
Nu ska vi keka kek, tjapos Lina hälsar.

/danne

Kommentarer
Postat av: moren

FASEN!!! alltid något,så jäkla onödigt,hur har dom lyckats med det :/.Nog för att du är skör där,men det vet dom ju.Jaa vad ska man säga,skit då.

Jag åker med 12.12 tåget i morgon,längtar efter dig!!!



PUSS PUSS

2008-06-08 @ 19:55:03
Postat av: Elli

men lilla gumman... fan va du e utsatt nu alltså.. dumma saker:(..hörde att du fixt håret.. skulle gärna vilja se bild på din nya hårfärg:).. ska kolla datum imorron när ja skulle kunna åka ner.:)...tänkerpå dig..pusss

2008-06-08 @ 20:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0