Just ja,, sängknas

Just ja, vi har ju sängknas åxå,,, ehh så här är det att allt har olika plånböcker, en plånbok är att om hon ska vistas i hemmet och behöver höj/sänkbar säng å så då är det annan plånbok och inte gävle sjukhus, den plånboken vill veta att det inte är kortvarigt och tillfälligt som hon ska vara hos mamman,,, dom vill s.a.s. ha garantier för att det är längre tid hon behöver sängen för att dom ska lätta på lädret! Joo det är sant!
Poängen är ju att om hon får må bra samtidigt som sahlgrenska inte ringer och har donator ja då blir hon hemma i flera år.
Men hur ska man kunna garantera det!?! Pappskallar.
I dag har jag ringt kommunen å så för att hitta rätt människa, fick tag på en som har plånboken som kan bekosta larm, hjälp att tvätta å sånt, hon lovade att hjälpa mig att leta efter sängplånboksfolk och be dom ringa mig.
Det här var 10,30 i dag och ännu har ingen ringt.
Vi får se, slutar väll med att jag å danne bygger nån hydralisk manick att höja carolas säng med.

våjne våjne

papps

Kommentarer
Postat av: Sussi

Men herregud?!Vad är det för jäkla regler och förordningar egentligen?Eller tycker dom att det skulle vara ok att sova på extramadrass på golvet då?Hoppas det gick att få tag på rätt person så det löser sig.Här går det liksom inte att julstöka ordentligt eftersom tankarna hela tiden är hos er.

Ni är otroliga!!!!!KRAAAAAAAAAAM

Sussi

2008-12-22 @ 23:19:36
Postat av: ?

måste komentera detta, nu är det ju inte så att det är gävle sjukhus och dess personal som tar dessa beslut utan det gör andra inom komunen.

2008-12-23 @ 20:02:28
Postat av: Sussi

Ja men oavsett vem som beslutar vad,eller rättare sagt borde besluta,så är det ju så jäkla krångligt och sitter så långt inne.Blir så ledsen och oerhört besviken när man läser allt krångel och tjafs.Lina och hennes familj har väl haft motgångar så det räcker.Det går inte att sätta sig in i deras pressade situation.Man kan bara ana.......

Så en fungerande säng verkar som en baggis.

Sen undrar jag vad ? är för namn?

Frågetecken finns det väl så det räcker och blir över ialf i nuläget?!Sussi

2008-12-23 @ 21:15:17
Postat av: Danne

du där som heter "?" de är ju tur de att inte dom behöver göra de för skulle man sätta gävlesjukhus personal på ett sånt uppdrag skulle dom ju misslyckas helt klart. sopor hela bunten

2008-12-24 @ 08:11:42
Postat av: papps

Svar till ?

Det står mycket tydligt att det inte är sjukhuset i inlägget. Dom 1a 2 raderna står just det. ?

2008-12-24 @ 21:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0